Goda vanor

Goda vanor att anta ... och upprätthålla hela natten
För att undvika att läggdags och morgonen blir stressiga tider är det några goda vanor att anta:

Sängvätning vid läggdags

Det är inte föräldrarnas jobb att påminna barn att de måste gå på toaletten innan de lägger sig. Detta är något som barn måste lära sig att komma ihåg av sig själva.

Om ditt barn bär DryNites® Pyjamasbyxorna är det deras ansvar att sätta på dem innan de lägger sig. Lämna bara paketet i deras sovrum så att de kommer ihåg vad de behöver göra.

Barn kommer att ha en bättre natt om de är avslappnade när de går och lägger sig. Ett bad och en historia är ett bra sätt att göra sängtiderna roligare och lugnande. Det går inte att prata om problemet varje natt, istället dra nytta av tiden tillsammans för att njuta av ett ögonblick av avslappning och intimitet med ditt barn.

Barn i åldern 9-12 kan vara tillräckligt stora för att lägga sig i sängen, men de uppskattar fortfarande att du spenderar ett ögonblick med dem innan de går och lägger sig, även om det bara är för att lyssna eller prata.

Väck inte ditt barn på natten för att ta dem till badrummet. Låt dem sova. Sömn är värdefull för tillväxt och den känslomässiga och psykomotoriska utveckling.

Sängvätning vid morgonväckning

Har ditt barn blöt i sängen? Skäll inte och förlöjliga inte hen. Hen gjorde inte det med avsikt och hen är inte ansvariga för situationen. Överdriv inte problemet, lugna ditt barn så att hen inte känner sig skyldig.

Om ditt barn inte bär nattskyddet och är gammal nog att byta om själva, lämna dem ett par torra pyjamas och rena lakan så att de kan göra det på egen hand.

Om de använder DryNites® Nattunderbyxor, berätta för dem att kasta bort dem på morgonen om de har haft ett missöde.

Rekommenderad artikel

Upptäck Drynites® produktsortimen

Något för alla!
Absorberend nachtondergoed voor jongens

DryNites® Nattunderbyxor

Se Produkter
Absorberende matrasbeschermer

DryNites® Bed Mats

Se Produkter
es.se